Husband and wife spend 2 million to renovate the old house for their parents and open 77 windows for the convenience of seeing the scenery

category:Hot
 Husband and wife spend 2 million to renovate the old house for their parents and open 77 windows for the convenience of seeing the scenery


The new house covers 190 square meters. The color is extremely simple. In addition to white, there is only a red steel staircase exposed outside the building, corresponding to a red leisure chair in the living room.

The interior is basically white wall, self leveling floor, no marble, no floor. Except for the lights and curtains, there was no extra decoration.

The house is divided into the main building and the auxiliary building, with a total of three floors. The two buildings are arranged in an angle of 45 u00b0 X. The main building centralizes the living room, bedroom, studio and other functional spaces. Through a 5-meter long glass corridor, you can walk to the auxiliary building, where there is a dining room and kitchen. There is also a platform that can be extended out and paved with antiseptic wood. Lu Huans parents like to pick vegetables and enjoy the cool here.

The design of moving line is another feature of the whole house. After entering the porch, you can see the inner and outer courtyards along the way. The big tree in the inner courtyard is the center of the whole house. If you walk from the first floor to the third floor, you will have a wonderful feeling of climbing around it.

There are three stairs in the house, two in the interior and one outside. They all adopt the minimalist shape, walking on it, the sight will not be blocked.

The two old peoples rooms are on the ground floor, avoiding the parents hard work of climbing the building. Lu Huan and his wife came back on the weekend and lived in the bedroom on the second floor. There is a half man high door opening behind the head of the bed in the bedroom. You can climb the red outdoor steel stairs to the leisure room on the third floor.

The terrace is paved with black and white stones, which conforms to the style of the whole building.

At home leisure, no matter sitting in any corner, there are window holes to see the scenery. Go out for a walk, half a minute to the beautiful forest path. Fresh vegetables and fruits are picked from the farmland, and they are picked and burned now

In the view of the owner Lu Huan, this is just an ordinary pension house he built for his parents. I dont think pension means being conservative. Parents can live in fashion like us.

Check the atlas below for more details of minimalist Villa~