Two people live in 242 M2 townhouse, decorated with more than 30 colors and a sky garden

category:Hot
 Two people live in 242 M2 townhouse, decorated with more than 30 colors and a sky garden


House type:

The townhouse has two living rooms and five bedrooms, a kitchen and four bathrooms, a storeroom, two cloakrooms and a hanging garden

Venue: Hangzhou

Cost: 1.05 million

Designer: Jin Jing

First floor

Porch

Red and green contrast color of Morandi porch, elegant, high-level, full of fun. Limited by the abrupt flue and natural gas pipeline, the designer adapted measures to local conditions and decorated it into lockers and seats. The tiles on the left side of the entrance door were specially made in a scattered way to remove the sense of retro and emphasize texture, so that the overall style is more unified and harmonious. The capacity of the storage cabinet is amazing. The arch and semi arch cabinet with large radian add a bit of geometric meaning. Araware hook, with the ring hook of hay, surrealism design makes the wall unique artistic sense.

kitchen

There is a height difference of 80cm between the kitchen and the living room, and the height of several steps. The designer removed the original iron railings and made a half man high cement island. The central hollow out is used as atomizing fireplace, which makes it visually connected and has a good sense of depth and hierarchy.

According to the habits of the homeowner, the kitchen moving line is left washing, middle cutting and right making, and the lifting integrated stove meets the beauty of the table.

Storage cabinets and electrical appliances gathered on the other side of the kitchen, the whole body is pure black, resulting in a strong visual tension.

The living room looks from the living room to the kitchen. The middle island becomes a space partition, and the fireplace is just beside the sofa to realize the function transformation. (the atomizing fireplace has excellent simulation effect, and there is no hidden danger of open fire)

Solid geometry paper floor lamp, with a strong sense of handcraft; mirror texture of tea table, resulting in visual dimension switching. There is no TV in the living room of monitor ans home, but this does not prevent her and her family from watching movies and ball games: projector curtain + whole room embedded audio, direct connection of mobile phone and computer, and regional control, which fully meets the audio-visual enjoyment.

restaurant

Under the pattern design of guest restaurant integration, the restaurant is not separated, but a part of the overall space. The dining area faces the garden, with 2.6m large floor glass and windows opening and closing up and down, blurring the boundary between the internal and external spaces.

From the dining area to the small garden, the site welded super large glass door, with beautiful black thin frame design. The interior is made of white gauze curtain as soft partition, and the wall is made of shelf and display cabinet, which is used to store common garden tools.

TOILET

The bathroom on the first floor has cancelled the shower function. It combines dark green and rose gold, plus marble material, and becomes a moving small scene. The top of the wall hanging toilet is made of L-shaped false wall, and the table top can also be used for storage.

The whole staircase of laundry room is also made of dark green. The supplementary color blocks on the wall surface spread upward. A small portrait is hung in the center, interlacing with the color edge of the wall, as a form of balance. The chicken rib space under the stairs is used as a hidden laundry. Washing machines and dryers are all put in, and there is room for tools.

The second floor is mainly for the elderly, and the terrace is wrapped into the room as a multi-functional area.

TOILET

The toilet has three types of separation, and the hand washing table in the dry area is made of terrazzo tiles on site, and the color of aggregate and the color of the wall echo. The terrazzo surface material extends to the round base of the mini bathroom mirror.

Bathroom wall, with matte vertical bar small white brick staggered seam splicing, height not to the top, above and white wall splicing. On the left is a rectangular shower room, and on the right is a smart toilet and a small wall mounted washing machine.

Old peoples room

The walls of the old peoples room are made of custom-made sketch wallpaper. The picture landscape is atmospheric and the lines are exquisite, which is worthy of careful appreciation.

3-4 floors

The third floor is a tailor-made area for the couple. The original floor height is 5.8m, and a fourth floor is built as the master bedroom. On the third floor, the cloakroom, bath area, dressing room and toilet are connected as a whole. The balcony is enclosed in the room as a sunshine room and a scripture reading room.

Monitor an has the habit of copying scriptures and meditating. Here, he specially made tatami, glass top and white screen curtain, enclosing a quiet space full of Zen. The lower part of the platform is still designed as an invisible storage space.

The open cloakroom and wash area are designed on the third floor to ensure greater privacy for the master bedroom on the fourth floor. The large suspended wardrobe is calculated by a specially assigned person, and the cabinet frame is welded on the ceiling, and the cabinet body is made on site.

The inner side of the suspended cabinet is deep, which is used as an overcoat cabinet; the outer side is shallow, which is used as toilet cosmetics. Dark cabinet + gray glass, high-level sense is full, will not appear the common sense of confusion in the cloakroom.

TOILET

The main bathroom space on the third floor is all connected to form a whole. The super long washing table and dressing table are raised on the ground and paved with small flower bricks to divide the space, without the need to add walls. But in order to meet the need, we still design the cabinet invisible door, which can be pulled out when necessary and become a closed independent space.

The marble wash basin made on site is wrapped with black template, with a white shallow table extending from the right side, and the storage cabinet is suspended below. The seemingly simple form is full of details. There is no privacy problem in the private toilet here, so I chose to make half wall and paint the pink that the owner likes.

hower room

One side of the shower room is paved with corrugated cement bricks, and other walls are made of primary cement color. In the overall delicacy, there is a rough wild luxury taste, and the atmosphere is full of details. Using the thickness of the wall, made a storage niche.

Bath area

The balcony on the third floor is an independent bath area. The shear wall of the balcony that cant be knocked off just forms a half enclosure and retains part of the sense of privacy.

airs

The staircase is still a floating design, creating an ethereal space atmosphere, the ultimate visual unobstructed. The lower part of the stairs is raised by two steps, and it can sit with you. At the same time, it is also an invisible storage space, which becomes the extension of the cloakroom.

The master bedroom on the attic first transformed the irregular roof with complex structure, and the designer made a rhythmic cross line, which made a modern sense.

In the south, through the partition wall, the French windows are made, and the lighting is introduced. It is also expected to see the scripture reading room on the third floor. The geometric screen with creaking sound adds a certain sense of enclosure to the space.

The bathroom on the fourth floor is a small space with a sloping top, and the wall is plastered with coarse texture.

From the large glass door of the first floor living room, the outdoor courtyard is also full of permeability. It is mainly made of hard pavement, with white cement floor and black flower beds.

Desert plants are exotic and easy to take care of. The garden is surrounded by small bars, which are open and breathable, and are separated from the neighbors homes.

This set of cases can be described as luxurious but not earthy: the whole house maintains the overall gray level, achieves a high degree of unity of style, and different colors embellish and jump, and the high-level is amazing. Some even said that walking into her home was like walking into a new wave movie.

(reprinted from Zhu faner; ID: Zhu faner) source of this article: Zhu faner, editor in charge: Zhao Ling_ home15590

(reprinted from Zhu faner; ID: Zhu faner)